Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co myślicie o nowej jungli?

QnikMaster

Nowa jungla  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podobaj? wam si? zmiany w jungli?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmienili to, żeby niższe levele (chodzi o Summoner lvl) mogły też junglować. Na takich poziomach, o jakich chodziło panom z RIOTU, mało kto ma pojęcie o jungli. Moim zdaniem zmiana nie potrzebna.. 3.5 lvl po całej jungli ... ;O

Opublikowano

Mało golda? hahahah Zauważ ze za buffy idzie 66 g . Ta nowa jungla jest zaje... Siedząc warwickiem bez gankow mialem do 6 lvl 1200 g a teraz mam 1500 to wiec nie wiem w czym problem....

bez reflików

Opublikowano

Teraz troche mało golda i expa;p

Cool story bro, zwiększyli expa za jungle, btw zmniejszyli za małe ilość golda, ale za duże powiększyli także nie wiem o co chodzi? Dobry gank i wpada 300g za killa, więc nie przeżywaj, bo pewnie nawet na jungle nie chodzisz tylko napisałeś, żeby sobie posta wbić.

Co do jungli to tak ta zmiana jest po to, żeby na jungle chodziły też mniejsze lvle, lecz mało kto na niższych lvlach jungluje. Tyle, że teraz jungla możliwa jest bez smite ^^

Gold Member

nvm

Opublikowano

Cool story bro, zwiększyli expa za jungle, btw zmniejszyli za małe ilość golda, ale za duże powiększyli także nie wiem o co chodzi? Dobry gank i wpada 300g za killa, więc nie przeżywaj, bo pewnie nawet na jungle nie chodzisz tylko napisałeś, żeby sobie posta wbić.

Co do jungli to tak ta zmiana jest po to, żeby na jungle chodziły też mniejsze lvle, lecz mało kto na niższych lvlach jungluje. Tyle, że teraz jungla możliwa jest bez smite ^^

Buhahaha zwiększyli expa za jungle ? pff weź się nie wypowiadaj jak się nie znasz. Kiedyś Shaco po jaszczurze golemach i duchach miałem 3 lvl a tera muszę jeszcze na pieski iść by wbić 3 lvl. Kasa za duże minionki została nieznacznie zwiększona (nawet nie widzę różnicy) a za małe zmniejszona za bardzo i odczuwa się jej braki.

graphic.png

Opublikowano

Buhahaha zwiększyli expa za jungle ? pff weź się nie wypowiadaj jak się nie znasz. Kiedyś Shaco po jaszczurze golemach i duchach miałem 3 lvl a tera muszę jeszcze na pieski iść by wbić 3 lvl. Kasa za duże minionki została nieznacznie zwiększona (nawet nie widzę różnicy) a za małe zmniejszona za bardzo i odczuwa się jej braki.

Zwiększyli expa za jungle z buffami, ale zmniejszyli za mniejsze (czyt. wilki i ghosty) to była nie jednoznaczna wypowiedź.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Wg mnie ogarnięty jungler poradzi sobię nawet z tą zmianą, nie raz jest tak, że chce się dobrze a wychodzi źle... Riot w końcu to naprawi.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Jungla bez smita, omg, Pozdrawiam teamates, przy naszorku i dragonie.

napisałem, że jungla jest możliwa bez smite ;) nie znaczy to, że trzeba się go pozbywać -.- zobaczymy co będzie na dłuższą metę i czy coś sfixują :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jest tak:

Wcześniejsi junglerzy, którzy na 3 lvl`u gasili linie, teraz muszą sami się na nią przenieść, a postacie typu Nocturne zawładną jamajką:>

Generalnie sam jakoś tego do siebie nie biore. Lee Sin i tak miota ;)

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

shaco too op jest teraz, robie double buffa + wolvy w 2.30 ? po tym gank 1st blood i juz mam gre ustawioną, no chyba że mam noobow w teamie, tak jak przed chwilą , ale staty 22/11 i tak, 2 najlepsze staty z obu druzyn

167161466687770313241.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...